Archived Procedures


Reset

Call For Tender: Blerje bilete avioni Tirane - Londer (LON) - Tirane
 • Contracting Authority: Keshilli i Qarkut Vlore
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 12:15
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 15:15
 • |
 • Tender Number: REF-87185-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje e nje bilete udhetimi me destinacion Tr-Vjene-Tr (ekonomike)
 • Contracting Authority: Ndermarrja e import-exportit te materialeve ushtarake MEICO
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 11:30
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 14:30
 • |
 • Tender Number: REF-87174-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete udhëtimi ajror
 • Contracting Authority: Komanda Mbeshtetese, Reparti Ushtarak Nr. 4001
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 10:00
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 13:00
 • |
 • Tender Number: REF-87125-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 61,688.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bileta avioni
 • Contracting Authority: Keshilli i Qarkut Korce
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 10:00
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 13:00
 • |
 • Tender Number: REF-87116-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete udhëtimi ajror
 • Contracting Authority: Komanda Mbeshtetese, Reparti Ushtarak Nr. 4001
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 10:00
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 13:00
 • |
 • Tender Number: REF-87125-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 61,688.00 Lekë
Call For Tender: “Blerje bileta avioni Dusseldorf - Tirane - Dusseldorf “
 • Contracting Authority: Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 09:30
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 12:30
 • |
 • Tender Number: REF-87108-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje bilete avioni Tirane - Londer (LON) - Tirane
 • Contracting Authority: Keshilli i Qarkut Vlore
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 12:15
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 15:15
 • |
 • Tender Number: REF-87185-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje e nje bilete udhetimi me destinacion Tr-Vjene-Tr (ekonomike)
 • Contracting Authority: Ndermarrja e import-exportit te materialeve ushtarake MEICO
 • |
 • Open Date: 25-09-2018 Time : 11:30
 • |
 • Close Date: 25-09-2018 Time : 14:30
 • |
 • Tender Number: REF-87174-09-25-2018
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Mirembajtje impiantistike
 • Contracting Authority: Spitali Obsetrik Gjinekologjik Koco Gliozheni
 • |
 • Open Date: 11-05-2018 Time : 16:30
 • |
 • Close Date: 12-06-2018 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-68302-05-10-2018
 • |
 • Limit Fund: 2,599,920.00 Lekë
Call For Tender: 1. Template për Website dhe Editor front-end divi builder, për publikimin e eAIP dhe lidhjes me sistemin eARO. 2.Program Autodesk Autocad Civil 3D 2018, sasia 1 liçensë. 3. Pajisje për stampimin e CD-ROM, sasia 1 copë.
 • Contracting Authority: ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A)
 • |
 • Open Date: 18-09-2018 Time : 11:00
 • |
 • Close Date: 19-09-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-85955-09-17-2018
 • |
 • Limit Fund: 800,000.00 Lekë

Page 1 from 475


© Public Procurement Agency 2018 - All rights reserved