Njoftimi i fituesit


Pastro

Objekti i tenderit: Blerje goma për autmjete
 • Autoriteti Kontraktues: Drejtoria Vendore e Policise Durres
 • |
 • Fituesi: NOART
 • |
 • Data e hapjes: 19-01-2022 Ora : 00:00
 • |
 • Data e mbylljes: 20-01-2022 Ora : 09:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17369-01-18-2022
 • |
 • Fondi limit: 118,920.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje karburanti (nafte d1)per automjetin dhe gjeneratorin
 • Autoriteti Kontraktues: Gjykata e Rrethit Gjyqesor Permet
 • |
 • Fituesi: Dashnor Spahiu
 • |
 • Data e hapjes: 20-01-2022 Ora : 08:00
 • |
 • Data e mbylljes: 21-01-2022 Ora : 12:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17392-01-19-2022
 • |
 • Fondi limit: 600,000.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje e kartes se studentit 2/3 parastampuar
 • Autoriteti Kontraktues: Agjencia e Rinise
 • |
 • Fituesi: ONI TRADE
 • |
 • Data e hapjes: 20-01-2022 Ora : 15:00
 • |
 • Data e mbylljes: 21-01-2022 Ora : 15:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17553-01-20-2022
 • |
 • Fondi limit: 775,000.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Ribotimi i udhëzuesit për të zhdukurit në shqip dhe anglisht dhe broshurave të ekspozitës “Sigurimi në fjalët e veta” në shqip dhe anglisht,
 • Autoriteti Kontraktues: Autoriteti per Informimin mbi Dokumentet e Ish-Sigurimit te Shtetit
 • |
 • Fituesi: R.N.M
 • |
 • Data e hapjes: 19-01-2022 Ora : 15:30
 • |
 • Data e mbylljes: 20-01-2022 Ora : 15:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-17482-01-19-2022
 • |
 • Fondi limit: 162,454.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bilete avioni per Madrid
 • Autoriteti Kontraktues: Reparti Ushtarak Nr.3001 Komanda e Forcave Ajrore Tirane
 • |
 • Fituesi: EXPLORER TRAVEL & TOURS
 • |
 • Data e hapjes: 20-01-2022 Ora : 13:10
 • |
 • Data e mbylljes: 21-01-2022 Ora : 09:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17533-01-20-2022
 • |
 • Fondi limit: 0.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Sherbim Berberi
 • Autoriteti Kontraktues: Shtepia e te Moshuarve Tirane
 • |
 • Fituesi: MARJO - MONDI
 • |
 • Data e hapjes: 17-01-2022 Ora : 13:30
 • |
 • Data e mbylljes: 18-01-2022 Ora : 14:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17239-01-17-2022
 • |
 • Fondi limit: 250,000.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Dizajni dhe botimi i librit të dëshmive për të zhdukurit në shqip dhe anglisht, në kuadër të projektit AIDSSH-ICMP “Rritja e ndërgjegjësimit të publikut për drejtësinë tranzicionale dhe të pajtimit: të zhdukurit të komunizëm
 • Autoriteti Kontraktues: Autoriteti per Informimin mbi Dokumentet e Ish-Sigurimit te Shtetit
 • |
 • Fituesi: Lisand Xhelili
 • |
 • Data e hapjes: 20-01-2022 Ora : 14:30
 • |
 • Data e mbylljes: 21-01-2022 Ora : 14:30
 • |
 • Numri i referencës: REF-17548-01-20-2022
 • |
 • Fondi limit: 362,455.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje goma per automjete
 • Autoriteti Kontraktues: Drejtoria Vendore e Policise Durres
 • |
 • Fituesi: BREGU COMPANY
 • |
 • Data e hapjes: 15-01-2022 Ora : 00:00
 • |
 • Data e mbylljes: 17-01-2022 Ora : 09:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17176-01-14-2022
 • |
 • Fondi limit: 199,537.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje mjet karroficine per nevojat e UKD sha
 • Autoriteti Kontraktues: Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
 • |
 • Fituesi: ILVA ELEKTRIK
 • |
 • Data e hapjes: 17-01-2022 Ora : 12:00
 • |
 • Data e mbylljes: 18-01-2022 Ora : 13:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17225-01-17-2022
 • |
 • Fondi limit: 980,000.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo
Objekti i tenderit: Blerje bilete avioni per Madrid
 • Autoriteti Kontraktues: Reparti Ushtarak Nr.3001 Komanda e Forcave Ajrore Tirane
 • |
 • Fituesi: Dorina Karaiskaj
 • |
 • Data e hapjes: 20-01-2022 Ora : 13:10
 • |
 • Data e mbylljes: 21-01-2022 Ora : 09:00
 • |
 • Numri i referencës: REF-17533-01-20-2022
 • |
 • Fondi limit: 0.00 Lekë
 • |
 • Anulluar: Jo
 • |
 • Pezulluar: Jo

Faqe 1 nga 1314


© Agjencia e Prokurimit Publik 2022 - Të gjithë të drejtat e rezervuara