Signed Contract Notice


Reset

Call For Tender: Mirëmbajtje e zakonshme e pajisjeve elektronike të UT
 • Contracting Authority: Universiteti i Tiranes
 • |
 • Winner: DIVITECH
 • |
 • Open Date: 30-07-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 22-08-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-81061-07-27-2018
 • |
 • Limit Fund: 13,760,276.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne Akset e Rajonit Jugor, loti 3”
 • Contracting Authority: Autoriteti Rrugor Shqiptar
 • |
 • Winner: I.D.K - KONSTRUKSION
 • |
 • Open Date: 27-07-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 27-08-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-80847-07-26-2018
 • |
 • Limit Fund: 249,988,321.80 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Vendosja e Mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës -Morine”
 • Contracting Authority: Autoriteti Rrugor Shqiptar
 • |
 • Winner: EVEREST
 • |
 • Open Date: 19-07-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-08-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-79745-07-18-2018
 • |
 • Limit Fund: 372,739,264.80 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27”
 • Contracting Authority: Autoriteti Rrugor Shqiptar
 • |
 • Winner: 2 T
 • |
 • Open Date: 31-07-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 03-09-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-81320-07-30-2018
 • |
 • Limit Fund: 373,979,239.10 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Projekte per permiresimin e kushteve te banimit per komunitete te pafavorizuara
 • Contracting Authority: Bashkia Permet
 • |
 • Winner: EUROSTIL
 • |
 • Open Date: 02-08-2018 Time : 12:00
 • |
 • Close Date: 17-08-2018 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-81663-08-01-2018
 • |
 • Limit Fund: 5,028,293.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Rikonstruksion shkolla "Asim Vokshi", Bajram Curri
 • Contracting Authority: Bashkia Tropoje
 • |
 • Winner: 4 A-M
 • |
 • Open Date: 02-07-2018 Time : 09:00
 • |
 • Close Date: 07-08-2018 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-77257-06-29-2018
 • |
 • Limit Fund: 63,926,811.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Paisje me sistem kamerash të institucioneve arsimore”
 • Contracting Authority: Bashkia Sarande
 • |
 • Winner: PC STORE
 • |
 • Open Date: 02-05-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 25-05-2018 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-66249-04-30-2018
 • |
 • Limit Fund: 2,500,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Rikonstruksion kuartalli L.14, Shkozet
 • Contracting Authority: Bashkia Durres
 • |
 • Winner: EURONDERTIMI 2000
 • |
 • Open Date: 17-07-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 27-07-2018 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-79440-07-16-2018
 • |
 • Limit Fund: 4,999,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje pajisje sigurie
 • Contracting Authority: Gjykata e Shkalles se Pare per Krimet e Renda
 • |
 • Winner: ComSec Distribution
 • |
 • Open Date: 10-07-2018 Time : 11:00
 • |
 • Close Date: 03-08-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-77274-06-30-2018
 • |
 • Limit Fund: 3,333,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Thellim dhe pastrim i kanalit të hapur tek ish liqeni i Shkozës
 • Contracting Authority: Bashkia Tirane
 • |
 • Winner: BAHAS
 • |
 • Open Date: 10-05-2018 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 21-05-2018 Time : 11:00
 • |
 • Tender Number: REF-67987-05-09-2018
 • |
 • Limit Fund: 968,321.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No

Page 1 from 68


© Public Procurement Agency 2018 - All rights reserved