Winner Notice


Reset

Call For Tender: “Blerje Bileta Avioni Tiranë – Shangai (Kinë) – Tiranë”.
 • Contracting Authority: Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • |
 • Winner: ONE EXPLORER
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 15:30
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 18:30
 • |
 • Tender Number: REF-19945-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 516,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Bileta te transportit ajror nderkombetar me destinacion Parisin dhe Amsterdamin
 • Contracting Authority: Autoriteti i Aviacionit Civil
 • |
 • Winner: Arisa Lekgjonaj
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 13:00
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 16:00
 • |
 • Tender Number: REF-19880-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: “Blerje Bileta Avioni Tiranë – Shangai (Kinë) – Tiranë”.
 • Contracting Authority: Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • |
 • Winner: Dorina Karaiskaj
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 15:30
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 18:30
 • |
 • Tender Number: REF-19945-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 516,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje matesa uji.
 • Contracting Authority: Sh.A Ujesjelles Kanalizime Puke
 • |
 • Winner: ERMI - PUMP
 • |
 • Open Date: 17-04-2019 Time : 14:30
 • |
 • Close Date: 18-04-2019 Time : 14:30
 • |
 • Tender Number: REF-18437-04-16-2019
 • |
 • Limit Fund: 433,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje Bileta Avioni Tiranë – Shangai (Kinë) – Tiranë”
 • Contracting Authority: Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • |
 • Winner: ALBTOURS"D"-VAS tour operatore
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 15:00
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 18:00
 • |
 • Tender Number: REF-19937-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 190,667.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje vegla pune
 • Contracting Authority: Sh.A Ujesjelles Kanalizime Puke
 • |
 • Winner: RIZA ÇERA
 • |
 • Open Date: 17-04-2019 Time : 03:30
 • |
 • Close Date: 18-04-2019 Time : 03:30
 • |
 • Tender Number: REF-18432-04-16-2019
 • |
 • Limit Fund: 333,000.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje bileta per transportin ajror
 • Contracting Authority: Agjencia Kombetare per Diasporen
 • |
 • Winner: AR&LO Travel-Blu Tour Operator
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 12:30
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 15:30
 • |
 • Tender Number: REF-19867-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje Pajisje Elektronike
 • Contracting Authority: Gjykata e Rrethit Gjyqesor Berat
 • |
 • Winner: Fatjon Lili
 • |
 • Open Date: 23-04-2019 Time : 16:00
 • |
 • Close Date: 25-04-2019 Time : 12:00
 • |
 • Tender Number: REF-19286-04-23-2019
 • |
 • Limit Fund: 372,140.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje biletë udhëtimi (klasi ekonomik) me itinerar Izmir-Tiranë copë 3 (tre)
 • Contracting Authority: Ministria e Mbrojtjes
 • |
 • Winner: Dorina Karaiskaj
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 13:50
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 16:50
 • |
 • Tender Number: REF-19920-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No
Call For Tender: Blerje biletë udhëtimi (klasi ekonomik) me itinerar Izmir-Tiranë copë 3 (tre)
 • Contracting Authority: Ministria e Mbrojtjes
 • |
 • Winner: KELVIN TRAVEL
 • |
 • Open Date: 26-04-2019 Time : 13:50
 • |
 • Close Date: 26-04-2019 Time : 16:50
 • |
 • Tender Number: REF-19920-04-26-2019
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
 • |
 • Is Canceled: No
 • |
 • Suspended: No

Page 1 from 939


© Public Procurement Agency 2019 - All rights reserved