Archived Procedures


Reset

Call For Tender: “Blerje bileta udhëtimi (klasi ekonomik) me itinerar Tiranë-Romë-Sofje-Berlin-Tiranë për 2 (dy) persona”.
 • Contracting Authority: Ministria e Mbrojtjes
 • |
 • Open Date: 23-07-2024 Time : 09:30
 • |
 • Close Date: 23-07-2024 Time : 12:30
 • |
 • Tender Number: REF-13868-07-23-2024
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Mirëmbajtje Full Risk per ESWL/Litotriper
 • Contracting Authority: Spitali Rajonal “Memorial” Fier
 • |
 • Open Date: 22-05-2024 Time : 08:00
 • |
 • Close Date: 03-06-2024 Time : 09:00
 • |
 • Tender Number: REF-05838-05-21-2024
 • |
 • Limit Fund: 3,000,000.00 Lekë
Call For Tender: “Blerje bileta udhëtimi (klasi ekonomik) me itinerar Tiranë-Romë-Sofje-Berlin-Tiranë për 2 (dy) persona”.
 • Contracting Authority: Ministria e Mbrojtjes
 • |
 • Open Date: 23-07-2024 Time : 09:30
 • |
 • Close Date: 23-07-2024 Time : 12:30
 • |
 • Tender Number: REF-13868-07-23-2024
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje vajra e lubrifikante per mjetet Stejer,Man Ford dhe saurer te MZSH, Bashkia Puke,sipas fteses per oferte
 • Contracting Authority: Bashkia Puke
 • |
 • Open Date: 12-07-2024 Time : 09:00
 • |
 • Close Date: 15-07-2024 Time : 08:00
 • |
 • Tender Number: REF-12952-07-12-2024
 • |
 • Limit Fund: 86,167.00 Lekë
Call For Tender: Blerje te biletave te transportit nderkombetar ajror me destinacion Tirane- Nju Jork- Tirane
 • Contracting Authority: Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
 • |
 • Open Date: 22-07-2024 Time : 14:00
 • |
 • Close Date: 22-07-2024 Time : 17:00
 • |
 • Tender Number: REF-13808-07-22-2024
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje te biletave te transportit nderkombetar ajror me destinacion Tirane- Tokio
 • Contracting Authority: Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
 • |
 • Open Date: 22-07-2024 Time : 11:00
 • |
 • Close Date: 22-07-2024 Time : 14:00
 • |
 • Tender Number: REF-13725-07-22-2024
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje te biletave te transportit nderkombetar ajror me destinacion Tirane- Nju Jork- Tirane
 • Contracting Authority: Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
 • |
 • Open Date: 22-07-2024 Time : 14:00
 • |
 • Close Date: 22-07-2024 Time : 17:00
 • |
 • Tender Number: REF-13808-07-22-2024
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: Blerje biletai transporti ajror nderkombetar me destinacion Rome Itali
 • Contracting Authority: Autoriteti i Aviacionit Civil
 • |
 • Open Date: 22-07-2024 Time : 08:30
 • |
 • Close Date: 22-07-2024 Time : 11:30
 • |
 • Tender Number: REF-13709-07-22-2024
 • |
 • Limit Fund: 0.00 Lekë
Call For Tender: LOTI 1 : Blerje Materjale Konsumi per Laboratorin Klinik Biokimik.
 • Contracting Authority: Spitali Obsetrik Gjinekologjik Koco Gliozheni
 • |
 • Open Date: 28-05-2024 Time : 16:30
 • |
 • Close Date: 07-06-2024 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-06696-05-27-2024
 • |
 • Limit Fund: 1,166,500.00 Lekë
Call For Tender: Blerje binderi për shtrimin e rrugëve urbane, Bashkia Divjakë
 • Contracting Authority: Bashkia Divjake
 • |
 • Open Date: 17-04-2024 Time : 10:00
 • |
 • Close Date: 17-05-2024 Time : 10:00
 • |
 • Tender Number: REF-01552-04-16-2024
 • |
 • Limit Fund: 63,709,480.00 Lekë

Page 1 from 352


© Public Procurement Agency 2024 - All rights reserved. This electronic system is maintained by: InfoSoft Systems Ltd & ikubINFO Ltd